Nyheter

Inflytt närmar sig i unika projektet RAW Rosendal

Försäljningen i det unika projektet RAW Rosendal fortsätter framåt. Nu är närmare 70 procent av alla lägenheterna sålda. Redan i november 2021 är det dags för inflytt.

– Försäljningen går bra och nu i mars har det verkligen varit stor efterfrågan. Bara denna vecka har vi fått fyra reserveringar och många hör av sig och är intresserade, säger Carolina Sohlberg, mäklare på Riksmäklaren som är säljansvarig för projektet.

När RAW Rosendal presenterades var det något helt unikt för Sverige och Uppsala. Med ett nytt och innovativt bostadskoncept säljs lägenheterna med färdigt kök och badrum men sedan är det upp till köparen att inreda och designa sitt eget hem.

– Vi har sålt till väldigt många kreativa människor som ser detta som en unik möjlighet att sätta sin egen prägel på sin lägenhet. Här finns verkligen chansen att utforma boendet på ett helt nytt sätt, säger Carolina Sohlberg.

I november är det dags för de första köparna att flytta in och börja inreda sina nya bostäder.

– Intresset är stort nu när vi börjar närma oss inflytt. Fortsätter det så här kommer det nog att vara slutsålt till november, säger Carolina Sohlberg på Riksmäklaren.