Nyheter

Säljstart: Seniorbostadsrätter på Elinegård i Malmö

Nu har Riksbyggen startat försäljningen av bostadsrätterna i Bonum Brf Sångstenen på Elinegård i Malmö. Bonum Brf Sångstenen kommer att innehålla 52 seniorbostadsrätter med en planerad inflyttning under våren 2023. Alla lägenheter kommer att ha balkong eller uteplats och i föreningen finns gemensamhetslokal där de boende kan umgås med sina grannar.

– Vi ser en stor efterfrågan på fler seniorbostäder som underlättar för bekymmerslöst och aktivt liv högt upp i åldrarna. Bostäderna i Bonum Brf Sångstenen får ett fantastiskt bra läge med närhet både till Limhamns ståtliga kalkbrott och Elinegårds nya stadsdelspark, säger Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Sydväst.

I projektet blir det lägenheter i storlekarna 1–4 rum och kök, från drygt 39 kvadratmeter till 99.

– Vi planerar nu för både smarta ettor, effektiva tvåor, lite mer generösa treor och rymliga fyror med plats för lite mer och fler. I varje Bonumförening finns en Bonumvärd och de boende har möjlighet att köpa en rad olika praktiska tjänster, det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester eller att fönstren putsas, berättar Camilla Lundström.