Nyheter

Skeppsviken bygger hyresrätter i Skövde

Nu gör sig Skeppsviken beredda för ännu ett spännande byggprojekt i Skövde. Den här gången handlar det om att uppföra 68 hyresrätter för Skövdebostäder i den snabbt växande och populära stadsdelen Trädgårdsstaden.

Trädgårdsstaden har seglat upp som ett av Skövdes mest spännande områden. Och nu är det dags för hyresrätter. Skeppsviken har nyligen skrivit kontrakt med Skövdebostäder om att uppföra 68 hyreslägenheter i tvåplanslängor.

– Ett glädjande besked för oss som mer än gärna bidrar till stadsdelens, och i förlängningen även stadens utveckling säger Peter Lennartsson, VD på Skeppsviken Bygg i Skövde och fortsätter:

– Det här ser vi verkligen fram emot. Skeppsvikens vision är att finnas på alla delar av bostadsmarknaden, och i och med det här projektet får vi möjlighet att erbjuda funktionella hyreslägenheter för alla.

De 68 moderna lägenheterna kommer att komplettera utbudet i området, där villor och bostadsrätter samsas i harmoni med fler och fler tillkommande hyresrätter. Lägenheterna kommer att variera i storlek, från 1:or på 35 kvadratmeter till 4:or på 95.

Byggstart för projektet sker under våren 2021 och vi räknar med de första hyresgästerna ska kunna flytta in till sommaren 2022.