Nyheter

Midroc färdigställer Parkskolan i Ängelholm för Prisjakt

Prisjakt skapar sitt nya huvudkontor i Parkskolans lokaler i Ängelholm och tar över hela huset på cirka 1 280 kvm fördelat på 4 plan ovan mark samt källare. Inflyttningen sker hösten 2022 då Midroc har färdigställt och skräddarsytt lokalerna efter Prisjakts behov.

Ombyggnationen av Parkskolan görs av Midroc och fastigheten har ritats om av Wingårdhs arkitekter. Den bibehållna skolbyggnaden ska byggas om till kontorslokaler och bidra till en naturlig koppling mellan byggnaden och stadsparken. Innergården ska även öppnas upp för allmänheten. Här kommer Prisjakt få en egen uteplats i direkt anslutning till byggnaden.

– Det känns väldigt roligt att Prisjakt stannar i Ängelholm och väljer att ha sitt huvudkontor här. Med nya funktioner på plats i form av attraktiva bostäder och eftertraktade kontorslokaler kan vi bidra till Ängelholms attraktionskraft, säger Johan Svedström, affärschef Midroc Properties.

Varje våningsplan får en unik utformning som speglar Prisjakts verksamhet. På avsatsen i trapphuset mellan planen placeras ett kafé/barista. Här skapas också olika typer av rum för alla behov, allt från kreativa till tysta rum – kompletterat med ett bibliotek. Här kombineras flera multifunktionella inslag som det kreativa köket, barista- och aktivitetshörnan, som fungerar för såväl spontana möten, tid för återhämtning som stormöten med hela företaget. I huset planeras det också för en variation av grönska och träd inomhus för att skapa en hälsosam miljö som skapar en känsla av en sömlös ute- och innemiljö.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att tillsammans med Midroc skapa en inspirerande och kreativ miljö för våra anställda. För oss har byggnaden betytt mycket och Parkskolan med dess historia och fantastiska möjligheter kommer bli den perfekta platsen för våra anställda att kunna mötas under olika former, säger Peter Greberg, vd för Prisjakt.