Nyheter

Nytt vinylkoncept – Sarlon & Modul’up

Forbo Flooring presenterar nu ett vinylkoncept med en oöverträffad produktmångfald. Akustisk, kompakt och kompakt akustik, limmad eller vinyl för lösläggning. Allting ingår i detta koncept. Och när man tittar på designen, är det svårt att föreställa sig ett koncept med bredare mönstervariation.

Över 90 olika färger i fyra olika mönsterteman – Wood, Material, Colour och Graphic. Alla mönster och färger går utmärkt att matcha med varandra.

Mönsterteman

Wood – Autentisk träimitation med fördelarna hos vinylgolv

Wood-kollektionen erbjuder en varm atmosfär var helst det krävs. Sortimentet består av en smakfull variation av relevanta trämönster och färger, inklusive den nya Chill Oak-designen med en realistisk färgvariation inom plankorna. Hybrid Wood Concrete-mönstret utgör ett riktigt ”designstatement”; ett mönster som kombinerar fiskbensträ med betongplankor i en upprepning om 300×200 cm, matchar fint med andra trä- och betongelement i inredningen.

Material – Mönster baserade på naturmaterial

Cement- och betongmönster uppskattas och används i stor utsträckning och sortimentet inkluderar nu även subtila metalliska Slabstone, naturstensimiterande Stromboli och Dissolved Stone med en mix av betong och steneffekter. Nairobi och Canvas är textilväveffekter med olika skalnings- och sofistikeringsnivåer, båda mycket lämpliga för kombinationer där låg kontrast krävs.

Colour – Färgstarka enfärgade och finstrukturerade allover-mönster

Mönstren Uni och Stardust har ett färgat slitskikt. Detta ger en intensiv djupfärgseffekt. Sortimentet speglar den senaste utvecklingen inom färgtrender och är lätt att kombinera med nästan alla mönster i det totala sortimentet. Ett färgglatt statement för positivitet är den lekfulla Color Splash-designen. Denna organiska, vågiga, färgglada design består av 24 färger och har en upprepning på 600×200 cm!

Graphic – Låter golvet ta plats

De handritade strukturerna hos Topography och den nya Doodle-designen övergår till den grafiska tolkningen av en terrazzo i Graphito. Terrazzo är baserad på verkliga stenar. Den mest vågade designen, som innehåller Doodle och Graphito-designen, är uttrycksfulla Kubik. Alla artiklar i Graphic-kollektionen ger inspiration för kombination med andra delar av sortimentet.