Nyheter

Libitum digitaliserar bostadsköparnas inredningsval åt OBOS

Libitum och OBOS har ingått ett ramavtal som innebär att bolag inom OBOS koncernen kommer att använda Libitums lösningar för att digitalisera bostadsköparnas inredningsval.

Med Libitums hjälp får OBOS kunder möjlighet att göra inredningsvalen för sin nya bostad via en smidig webblösning där de olika valmöjligheterna visualiseras. Kunderna kan göra sina val i lugn och ro när de önskar, men fortfarande med möjlighet till personlig kontakt med kundansvarig på OBOS.

– Vi är fantastiskt glada och stolta över att ha fått detta förtroende från OBOS som är en av de ledande bostadsutvecklarna i Norden. Vi ser fram emot ett utvecklande samarbete och att få bidra till nöjda kunder och effektiva processer i OBOS verksamhet, säger Marie Magnusson, VD för Libitum.