Nyheter

Den nya digitala plattformen GROHE X: Skräddarsydd upplevelse

Sedan pandemins intåg har vi börjat spendera ännu mer tid online, därför lanserar LIXIL EMENA och GROHE nu GROHE X. En digital plattform skapad för kundernas, installatörernas, återförsäljarnas, arkitekternas och designernas behov. Plattformen är skräddarsydd efter användarnas individuella behov och innehåller inspirerande samt informativt material.

Den 16:e mars lanserar sanitetsleverantören GROHE branschens första digitala plattform grohe-x.com. Varje besökare får möjlighet till en skräddarsydd upplevelse, oavsett om du är en professionell affärspartner eller konsument. Plattformen passar dig som letar inredningstrender att inspireras av likväl installatörer som är på jakt efter en instruktionsvideo till arbetet. Var som helst, när som helst.

Ursprungligen var GROHE X en alternativ lösning till ISH, världens ledande mässa för vatten och HVAC, vilken GROHE valde att avstå från på grund av coronapandemin. Idag är GROHE X mer än ett substitut för en mässa. Förutom att förena tankeväckande och underhållande berättelser på ett och samma ställe för GROHE X världen samman. Plattformen är utvecklad för att kunna bidra med engagerade utbyten och problemfri support från varumärkets experter. I en tid då det fysiska mötet har begränsats erbjuder GROHE X en fulländad ny miljö för samarbeten och idéutväxlingar.

Besökare får chansen att skapa sin egen individuella GROHE-upplevelse, tack vare målgruppsspecifikt och dedikerat innehåll vilket även går hand i hand med GROHE:s nya kommersiella strategi. Fokus ligger på kundernas behov och ambitionen kommer vara av central betydelse för de nya produkterna som GROHE kommer att presentera på GROHE X.

– GROHE X är resultatet av vårat sätt att tänka på. Vi omfamnade det nya normala och förstod utmaningarna såväl som möjligheterna. I framtiden strävar vi mot en ny riktning tillsammans med GROHE X. Den digitala plattformen är bara början på det skräddarsydda ekosystemet som kommer att driva engagemang hos våra kunder i flera år framöver, säger Jonas Brennwald, på LIXIL EMENA och Co-CEO på Grohe AG.