Nyheter

Tornstaden växer i storstadsregionerna

Som ett led av expansionen inom Tornstadens tre regioner, kommer Viktor Nordenborg ta över rollen som Avdelningschef i region Väst efter Staffan Waldenström, som då ges möjlighet att fokusera ytterligare på den fortsatta tillväxten i region Syd i rollen som Regionchef.

Förändringen sker från och med den 1 februari.

I höstas utökades Tornstadens byggverksamhet i både region Öst och Syd genom tillsättande av ny Regionchef respektive Avdelningschef.

Från och med 1 februari kommer Viktor Nordenborg, som arbetat som platschef i bolaget i ett antal år, ta över rollen som Avdelningschef efter Staffan Waldenström, vilket medför att Staffan kan koncentrera sig mer på utvecklingen och expansionen i Syd i sin roll som Regionchef samt som vice VD för Byggnads AB Tornstaden.

– Viktor har i sin tidigare roll som platschef levererat välskötta projekt till nöjda kunder. Han har ett gott ledarskap och stor kunskap i vårt arbetssätt vilket gör att han har mycket goda förutsättningar att ersätta Staffan i rollen som avdelningschef. Det känns mycket bra att vi fortsätter vår planerade tillväxt i samtliga regioner tillsammans med våra engagerade medarbetare, säger Erik Olofsson, vd på Byggnads AB Tornstaden.

– Jag känner mig väldigt motiverad inför den nya utmaningen och jag ser fram emot att få arbeta med våra kunder och medarbetare, med målsättningen att vi tillsammans ska göra projekt som blir bra för alla parter, säger Viktor Nordenborg.

På bilden: Staffan Waldenström, Vice VD Byggnads AB Tornstaden samt Regionchef Syd

Foto: Peter Bartholdsen