Nyheter

Nytänkande projekt med neighbourhood sharing i Sege Park

I Sege park är buskarna redan uppväxta, gräsmattor breder ut sig med plats för picknickfilten till sommaren och här planerar Serneke för ett nytt bostadsprojekt som går under namnet Knytkalaset.

Projektet består av 44 lägenheter fördelade på 1-4 Rok, 39-85 kvm. Inflyttningen är planerad redan till hösten/vintern 2022 men utanför Knytkalaset står redan en ståtlig kastanjeallé redo att välkomna de framtida köparna.

Projektet är nytänkande med tankar om neighbourhood sharing i fokus och planlösningarna är flexibla i verklig mening.

Det kommer gå att förändra och anpassa bostäderna genom att välja bort väggar. Projektet har även solceller på taket, gemensamma odlingsmöjligheter och klimatsmart energiförbrukning, allt för att ligga i tiden med miljön i fokus.

Ansvarig mäklare är Johanna Flodell på Fastighetsbyrån Nyproduktion och hon säger att projektet lockat många intressenter.

– Området lockar många intressenter. Sege Park är intressant för sitt fina läge och parkliknande omgivningar och många vill flytta hit. Det har varit otroligt kul att prata med kunder om projektet.

Säljstarten skedde innan jul och försäljningarna är i full gång. Johanna säger att planlösningarna är mycket uppskattade.

– Kunderna uppskattar flexibiliteten. Genom att välja bort väggar kan man få större ytor. Vardagsrum så stora att dansa tango i, skulle jag vilja säga.

För att läsa mer besök:

https://www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/kirseberg-malmo/knytkalaset/