Nyheter

Nytt boendekoncept från Convendum

I januari 2021 lanserar CONVENDUM sin nya produkt CONVENDUM Living, exklusiva lägenheter på en av Gärdets bästa adresser med närhet både till stadslivet på Östermalm och Djurgården.

CONVENDUM Living är ett unikt bostadskoncept som lämpar sig utmärkt för företag och organisationer som behöver hyra en fullt möblerad premiumlägenhet i Stockholm.

Oavsett om man behöver ett boende bara för sig själv eller hela familjen, kortsiktigt eller långsiktigt. Convendum erbjuder flertalet lägenheter i premiumsegment med stora fönsterpartier som skapar en härlig rymd.

Högst upp i huset finns exklusiv på penthousevåning med en av Stockholms största privata takterrasser.

– Vår unika helhetslösning där vi kombinerar boende och arbetsplats blir ett nytt premiumkoncept i Stockholm. Vi kommer kunna erbjuda företag ett boende på Gärdet och arbetsplatser på samtliga av våra Coworking Spaces med start samma dag, vilket känns riktigt kul, säger Business Area Manager, Max Björkstedt.

Utöver boendet får man som hyresgäst hos CONVENDUM Living även tillgång till flertalet Coworking space i Stockholm och Götebor. Då får man även enkelt och smidig tillgång till arbetsplatser på centrala adresser utan extra kostnad.

Lägenheterna på Gärdet ligger i nära anslutning till Stockholm city där CONVENDUM har tolv Coworking spaces där det även bjuds på frukost varje vardag samt After Work på fredagar.

– Mobilitet och flexibilitet har utvecklats till en långsiktig samhällstrend i och med delningsekonomin. Fler människor kommer att arbeta på olika platser, och vi blir mindre beroende av tid och plats med den nya tekniken. Detta gäller både arbetsplatser och bostäder. Med tanke på de nya behoven ser vi att det ligger rätt i tiden att kunna erbjuda våra medlemmar möjligheten till centrala premiumbostäder, både kortsiktigt och långsiktigt, samtidigt som man får tillgång till ett flertal olika arbetsplatser, säger CBO, Oscar Limbäck.

Bild: Wallenstam