Nyheter

Resonas projekt Amarillo i Lund slutsålt

Vid Brunnshögs södra entré, uppför Resona sitt andra projekt i Lund, Brf Amarillo. Projektet består av 27 lägenheter fördelade på 2-5 Rok, 57 – 126 kvm. Inflyttningen är beräknad till Q2 2021. Ca ett halvår efter att deras första projekt, Brf Verde, står klart för inflyttning.

Försäljningen har gått mycket bra och ansvarig mäklare, Andreas Hansen, säger att han är mycket glad över att sålt slut projektet.

– Det är alltid skönt att sälja slut ett projekt, i detta fall redan på 7 månader. Det har varit en orolig vår när ingen har vetat vad som ska hända på marknaden, men försäljningen har hållit ett jämnt tempo sedan säljstart. Produkten har varit mycket bra, och eftertraktad. Då går det fort.

Köparna kommer främst från den östra delen av Lund. Andreas säger att det är många som säljer sin villa och flyttar till Brf Amarillo.

– Lägenheterna har varit väl tilltagna i storlek och terrasserna och garaget har varit mycket uppskattat. Projektet är unikt av sitt slag på Brunnshög, vilket har märkts i sälj-takten som sagt. Det går inte att finna ett bättre läge än detta på Brunnshög. Jag kan bara gratulera köparna till de fina bostäder de köpt. Jag ser fram mot inflyttningen i vår.