Nyheter

Ny Sverigechef på GROHE

Jeanette Smårs, tidigare försäljningschef på Ifö/Geberit tillträder som Sverigechef för sanitetsleverantören GROHE i december.

Som en del av GROHEs storsatsning på den svenska marknaden har företaget rekryterat Jeanette Smårs, en erfaren affärsutvecklare som kommer att leda företaget som Sverigechef. Jeanette Smårs kommer närmast från sitt egna bolag där hon varit affärsutvecklare och konsult. Jeanette har tidigare varit försäljningschef på Ifö/Geberit.

– I vår ambitiösa satsning på den svenska marknaden är Jeanette Smårs ett varmt välkommet tillskott. Hon har tidigare arbetat med sanitetsprodukter och kommer att ha mycket att erbjuda med sin breda kompetens och stora erfarenhet, en dynamisk kraft som kommer driva oss och marknaden framåt, säger Peter Juul, General Manager på GROHE Nordics.

– Jag är riktigt peppad på den här utmaningen och ser fram emot att återigen få jobba med sanitetsindustrin. Jag hoppas att min erfarenhet från branschen ska komma till nytta och ser fram emot att få börja jobba på ett företag som ligger i framkant både inom hållbarhet och digitalisering, säger Jeanette Smårs, blivande Country Manager på GROHE Sverige.