Nyheter

För snabb och enkel tidsplanering av byggprojekt – Byggplanen.se

Svensk Byggstyrning AB erbjuder konsulttjänster inom projekt- och byggledning med inriktning mot infrastruktur. För snabb och enkel tidsplanering av byggprojekt har tjänsten Byggplanen.se utvecklats.

Om Byggplanen

Vi startade Byggplanen för att vi upplevde att de tidsplaneringsprogram som redan fanns på marknaden var alldeles för krångliga och svårarbetade.

Vi har specifik kompetens för byggstyrning och resurser för uppdrag av traditionell art som projekt- och byggledning. Vi har lång erfarenhet av utredningar i tidiga skeden. Dessutom har vi erfarenhet av och kompetens att genomföra uppdrag på delad entreprenad. Detta innebär att vi, efter att ha konkurrensutsatt och upphandlat entreprenader i mindre delar, ansvarar för samordning av arbetet med egen organisation.

I varje projekt bildar vi en projektorganisation tillsammans med uppdragsgivaren och formulerar därefter gemensamma kvalitets-, tids- och kostnadsmål för projektet. Vi ser vår styrka i att kunna genomföra uppdrag i projekt och är öppna för alternativa genomförandeformer, eftersom det är så projektspecifikt från fall till fall.

Ett av våra viktigaste planeringsverktyg är kostnadsstyrning mot en väl förankrad målbudget. I kombination med noggrant formulerade kvalitetsmål, ger vårt sätt att arbeta utmärkta möjligheter att förena god ekonomi med korta ledtider mellan investeringsbeslut, projektering och genomförande.

Tidsplanering är ett viktigt verktyg för att skapa framgångsrika projekt men för att vi ska vilja arbeta aktivt med tidsplanen så måste verktyget vara snabbt, smidigt och framförallt enkelt att använda. Vi tyckte att det var dags att tänka om och skapa ett verktyg som alla vill använda.

De flesta tidsplaneringsprogram är för krångliga och svårjobbade

De har onödiga funktioner som aldrig används och det behövs dagar av utbildning för att kunna sätta ihop en enkel tidsplan.

Byggplanen är annorlunda.

Byggplanen är skräddarsydd för byggprojekt och har exakt de funktioner som du behöver för att kunna göra tidsplaner snabbt och enkelt, helt utan krångel.

Läs mer om verktygen här

Vi svarar på dina frågor

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Vårt mål är att besvara alla mail inom 24h på vardagar.

Mail: [email protected]
Telefon: 013-56 00 444

Besök: Svensk Byggstyrning AB
Org nr: 559156-7507
Repslagargatan 19
582 22 Linköping