Nyheter

Diös utvecklar ICA Supermarket Falan i Falun

Under hösten och vintern kommer ICA Supermarket Falan utvecklas genom fastighetsägaren Diös. Butiken som ligger på Falugatan i centrala Falun optimeras till ett mer modernt dagligvarukoncept och väntas stå klar efter årsskiftet.

Utvecklingen i den nya butiken innebär att ICA Supermarket Falan kommer att investera i ny inredning för ett bättre flöde samt ett utökat kök som kommer att komplettera det befintliga utbudet.

– Butiken är en viktig del i Faluns stadskärna och en självklar plats för många stadsbor att göra sina matvaruinköp. Därför ser vi mycket fram emot att ge butiken ett riktigt lyft för att skapa förutsättningar för framtidens moderna dagligvaruupplevelse, säger Elke Herbst, förvaltare, Diös.

Pär-Erik Jansson har tillträtt som ny handlare för ICA Supermarket Falan.

– Vi ser fram emot att öppna en ny butik och erbjuda boenden i Falun att handla sina livsmedel i nya fräscha lokaler med generösa öppettider och ett brett sortiment. Jag ser fram emot att bekanta mig med tidigare och nya kunder, säger Pär-Erik Jansson, Icahandlare, Ica Supermarket Falan.