Nyheter

Säljstart; Riksbyggens tredje etapp i Radhusblicken i Uppsala

– De två tidigare etapperna har sålt slut snabbt och det finns ett stort intresse inför den kommande etappen. Framför allt lockar Radhusblicken många barnfamiljer och läget är perfekt med närhet till naturen, staden och hela Uppsalas historia, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Uppsala.

Etapp 3 består av 16 radhus och kedjehus med egen trädgård och säljstarten skedde söndagen den 11 oktober.

Husen finns i två storlekar, 119 eller 135 kvadratmeter. Planlösningarna är flexibla för att passa många olika familjers behov och ska enkelt kunna ändras om familjesammansättningen över tid förändras.

– I Radhusblicken i Uppsala har Riksbyggen byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Både på entréplan och på övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum, om familjen växer går det bra att bo kvar, berättar Karin Dimander Lannergård.

I Radhusblicken har alla radhus och kedjehus en egen trädgård med trädäckad altan, gräsmatta och fruktträd. Tomterna ramas in av lägre buskar mot grannarna, men öppnar sig mot den stora gemensamma gården där barnen kan springa fritt.