Nyheter

Säljstart för Brf Skedala Ängar idag

Bostadsutvecklaren Mjöbäcks har byggt både villor och bostadsrätter i Halmstad tidigare och nu är det äntligen dags för säljstart av nyproducerade flerbostadshus i Brf Skedala Ängar.

Fem nya flerfamiljshus gör nu Skedala både större och grönare och skapar en levande entré till tätorten. Genom sina brutna rader skapas gröna gemensamma områden kring husen och genomsikt från den äldre villabebyggelsen. Här blir solnedgången över de föränderliga fälten synlig för alla boende.

Bakom fasaderna av ljusbrun rosslagsmahogny och ljusgrå slamfärg visar 30 lägenheter upp sig. I ett flertal olika storlekar ges alla samma förutsättningar till ett fullständigt, välplanerat och, kanske viktigast av allt, trevligt hem. Oavsett om du bor i en tvåa, trea eller fyra, är lägenheten genomgående och med möjlighet till inglasad balkong. Med ett ljust vardagsrum öppet till kökets aktiviteter och med plats för matbord kan de boende samlas från de mer privata sovrummen.

Ute på gården finns det möjlighet för flera olika aktiviteter och möten. Med bilparkeringar och mindre hus för förråd och återvinning i ändarna av tomten skapas en grön oas kring husen med cykelparkering och gemensamma gröna platser.

Bostäderna förmedlas av Bostad&Co:

 https://bostadco.se/skedalaangar