Nyheter

Nystartade E2C bygger Netonnets nya lager i Norrköping

Det nystartade bygg- och rådgivningsföretaget E2C i Linköping/Norrköping/Finspång har fått i uppdrag att ansvara för en totalentreprenad när 3000 kvadratmeter i Erikssons gamla industrilokaler vid Ståthögaleden i Norrköping ska omvandlas till en elektronikbutik.

Klövern, som äger fastigheten, har beställt den omfattande renoveringen som inleddes i juli och har en budget på 20 miljoner kronor. Till första oktober ska E2C vara klara med arbetet och i november beräknas Netonnet slå upp portarna till sin nya butik.

– Det känns förstås väldigt roligt att vi har fått förtroendet. Det är också en stor fördel att vi finns lokalt och även tar in lokala underentreprenörer, säger Jörgen Hultmark som är vd på E2C.

Det är andra gången på kort tid som fastighetsägaren Klövern väljer att samarbeta med E2C. I våras avslutade de en totalentreprenad i samma fastighet. Då var det Ahlsell som behövde en yrkesbutik och kontor, ett projekt som omfattade 5 000 kvadratmeter.

– Att vi väljer att jobba med E2C igen beror på att de höll tiden, höll i pengarna och hade en otrolig närvaro i projektet, säger Mikael Forkner, regionchef Öst på Klövern.