Nyheter

Fastec bygger handelslokaler i Bäckebol handelsplats

Fastec Sverige har fått i uppdrag att på totalentreprenad bygga om ca 3600 kvm handelslokaler på Bäckebol handelsplats.

Byggnationerna omfattar ombyggnad och anpassning av befintliga lokaler för en ny ICA Kvantum butik samt Apotek Hjärtat. Arbeten med projektering är påbörjade och lokalerna ska vara färdigställda under hösten 2021.

Trophi Fastighets AB stärker och breddar genom detta sitt erbjudande inom dagligvaror ytterligare på Bäckebol handelsplats i norra Göteborg.

– Vi är glada och stolta över förtroendet vi fått från Trophi.Vi har varit här och byggt vid flera tillfällen sedan 2010,så att nu få fortsätta bidra till en förbättrad handelsplats känns som en fin tradition, säger Håkan Bengtsson, projektchef.

Fastec Sverige har också av Trophi Fastighets AB fått i uppdrag att bygga om och till Willys i Täby (februari-20–november-20),Willys i Mariestad (september-20–mars-21) och Ica Supermarket i Hallstahammar (juni-20-maj-21).

Entreprenaderna genomförs som totalentreprenader i samverkan.