Nyheter

Nyköping får sitt första padelcenter

Kungsleden hyr ut 7695 kvm i Nyköping i fastigheterna Ribban 5 och Gumsbacken 12. Nyköping får sitt första padelcenter genom PDL Group, Återvinningen flyttar in och Ahlsell flyttar till större lokaler.

– Padel är en av världens mest expansiva sporter och vi ser fram emot att även Nyköpingsborna ska få ta del av glädjen. Vi var i behov av en stor yta och Kungsledens lokaler passade oss utmärkt, säger Henrik Söderberg, VD, PDL Group. Intresset för sporten padel har ökat markant de senaste åren och efterfrågan i staden likaså. Bygget pågår och inflytt beräknas till januari 2021, staden får då sitt första padelcenter med 9 dubbelbanor, 3 singelbanor och 2 barnbanor.

– Vi välkomnar PDL och Återvinningen till våra lokaler och ser fram emot att tillgodose Ahlsells behov av mer ändamålsenliga lokaler, säger Tommy Svärd, marknadsområdeschef, Kungsleden.

Återvinningen planerar att flytta in i de nya lokalerna i höst och i mars 2021 beräknas Ahlsells inflytt.

– För att möta marknaden och våra kunders framtida behov på ett bättre sätt var vi i behov av nya lokaler i Nyköping. Här har vi hittat en för oss perfekt lokal i bra geografiskt läge med tillgång till utvändig markyta och bättre parkering. Vi har haft en bra och konstruktiv dialog med Kungsleden i Nyköping och det känns tryggt att kunna stanna kvar hos samma hyresvärd även när verksamhetens behov förändras, säger Magnus Johansson, Regionchef, Ahlsell.