Nyheter

Slutsålt i Brf Futura

Under sommaren har Slättös projekt på Brunnshög, Futura sålt slut, flera månader innan inflyttningen som är planerad närmare årsskiftet.

Ansvariga mäklare för projektet är Emma Johansson på Fastighetsbyrån. Emma säger att efterfrågan på de sista lägenheterna har varit hög.

– När vi nu är så nära inflyttning, ökar intresset för projektet naturligt. Då konkurrerar nyproducerade lägenheter med successionsmarknaden. Och då är ofta både prisbild och skick på nybyggda lägenheter mycket eftertraktat. Priset sattes för ca 2 år sedan, och vem vill inte ha en helt ny bostad som ingen annan bott i?.

Slättö har även andra projekt på gång på Brunnshög och Emma säger att hon nu ser fram mot nya utmaningar.

– Slättö har ett nytt, spännande projekt på gång, Brf Radix. Projektet består av 75 kvadratsmarta lägenheter. Allt från 1:or på 32 kvm till otroligt välplanerade 3:or på 55 kvm. Och det bästa är att inflyttningen är planerad till ett år efter säljstart. Det kommer bli ett jättekul projekt att sälja.