Nyheter

Hökerum Bygg och Signum Fastigheter samarbetar i projektet Telegrafen i Nynäshamn

Hökerum Bygg och Signum Fastigheter har ingått ett samarbete i projektet Bryggargatan 9, som ligger i det gamla fina området Telegrafen i Nynäshamn.

Hökerum Bygg kommer utföra totalentreprenaden och går även in som delägare i projektet. Båda parter ser projektet som ett startskott för ett långsiktigt samarbete mellan bolagen. Säljstarten är planerad till hösten 2020 och vi räknar med att byggstarta under början av 2021.

Hökerum Bygg delar Signums övergripande tankar om att skapa högkvalitativa projekt med slutkunden i fokus. Vi ser fram mot ett dynamiskt samarbete där vi som företag lär oss av varandra och därmed uppnår bästa möjliga slutresultat. Bryggargatan9 kommer bli ett fantastiskt fint projekt, säger Johan Lind Vice VD Hökerum Bygg.

Bryggargatan 9 blir en del av det gamla industriområdet Telegrafen som just nu genomgår en förvandling. Flera av de gamla industribyggnaderna i tegel bevaras och när allt är färdigbyggt kommer området präglas av en fin mix av gamla varsamt renoverade byggnader, träd, grönska samt nyuppförda flerbostadshus alldeles intill Nynäshamns centrala delar.

– Tillsammans med Hökerum ser vi stora möjligheter inför framtiden. De passar väl in som samarbetspartner för de kommande årens expansionsplaner för Signums system för flerbostadshus, säger Hanna Kucera Wengelin, VD Signum Fastigheter.

Bryggargatan 9 består av totalt 60 effektiva och välplanerade lägenheter från 1 rok till 4 rok. De väl genomarbetade träfasaderna i varma naturnära kulörer och stora balkonger med fina räckesdetaljer står vackert mot berghällarna i bakgrunden. Bostäderna har specialdesignade kök och en väl utvald kulör- och materialpalett.