Nyheter

Minimalism från alla vinklar

hansgrohe presenterar Talis M54 – en ny köksblandare, som med sin exklusiva mattsvarta yta ger resonans av minimalism och industriell stil. En produkt, som med sin eleganta och tidlösa design, i kombination med hansgrohe kvalitet, ges möjligheten till att skapa sitt eget uttryck för alla köksmiljöer.

Med sin eleganta silhuett, sitt rena uttryck och ett färgkoncept som utstrålar tidlöshet, står Talis M54 kökskran som en solid och övertygande ikon för dagens design. Med tre olika designvarianter och möjligheten att välja mellan tre olika ytor, är kranen inte bara skapad för att passa in i en typ av kök, utan finner sin plats på ett elegant sätt i alla köksmiljöer.

Armaturen utstrålar en elegans, som med industriella undertoner och eleganta och funktionella element gör den idealisk för det privata köket. Vilken modell du än väljer; den L-formade, U-formade eller modellen med hög böjd pip, och om du väljer; krom, rostfritt stål eller den exklusiva ytan mattsvart, så gör köksblandaren så att köksbänken blir hela kökets centrum. Talis M54 finns även med diskmaskinavstängning.

Kökets funktionella centrum

Den långsträckta silhuetten av Talis M54 armatur förstärks av det eleganta greppet och den strömlinjeformade armaturen. Armaturen verkar vara designad av en enda kontinuerlig linje och återspeglar renhet och elegans. Både de kalla och heta vattensymbolerna, som är under armaturens grepp och perlator, som diskret placeras i pipen, och blir nästan osynlig.

Trots armaturernas diskreta utseende utstrålar armaturen design och finess. Detta visas bland annat i utdragningsslangen som levereras i svart för att matcha ramens yta. Det ergonomiska greppet ger dig full kontroll över inställningen av vattenvolym och temperatur.

Den klara strålen utan luftinblandning har en flödeshastighet av 7 l / min. Duschstrålen i utdragbar dusch levererar 3,5 l / min, vilket också gör armaturen energibesparande. Detta minskar också mängden vattenstänk och är idealisk för enklare rengöring av matrester.

Armaturens utdragbara dusch gör det enkelt att rengöra hela diskbänken och den långa slangen gör det enkelt att fylla, till exempel köksredskap utan för mycket lyft. Talis M54 kökskranar är godkända för dricksvatten i Norden.

Mer information om Talis M54 på:

www.hansgrohe.se.