Nyheter

Convendum öppnar nytt Coworking Space vid Humlegåren

Efter fem år är CONVENDUM inne i en av sina största expansionsfaser där nästa steg är nyetableringen på Biblioteksgatan 29, precis intill Humlegården på Östermalm, med utsikt över Humlegården och Kungliga Biblioteket.

Med sina 2 755 kvm kan CONVENDUM erbjuda företag möjligheten att arbeta i ett av de mest attraktiva områden i Stockholms innerstad. Öppningen av CONVENDUMs Coworking Space på Biblioteksgatan 29 blir en av fyra nya adresser som CONVENDUM öppnar under 2020.

Biblioteksgatan 29 ligger precis intill Stureplan och alla dess restauranger, butiker och sevärdheter precis utanför dörren. Här har ni möjlighet att arbeta från hjärtat av Stockholms innerstad samtidigt som ni har gym, garage och flera våningar av öppna coworking ytor i huset.

I detta trivsamma läge skapas en miljö som blir en naturlig och trivsam mötesplats i både arbetet och vardagen. En kombination av coworkingytor, privata kontorsytor och lounge i en avslappnad och representativ miljö, där all kringservice som tillhör CONVENDUMs medlemskap ingår.

Vi är väldigt glada att kunna öppna upp ytterligare yta på Östermalm i ett av Stockholms innerstads mest attraktiva läge. Vi är försiktiga och ödmjuka gentemot situationen vi är i nu i och med Covid-19 och vi är därför väldigt glada att kunna erbjuda företag möjligheten att sitta på Östermalm utan att behöva skriva upp sig på långa avtal utan kan enkelt, säkert och smidigt utöka eller minska sin befintliga yta efter sina behov samtidigt som vi erbjuder en service i världsklass, kommenterar CMO, Paul Linderoth, expansionen.

Om CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.