Nyheter

Byggprojekt i betong för Hemestern med Finja Betong

För de allra flesta av oss blir det en semester på hemmaplan i år och vad passar då bättre än att ta itu med ett eller flera härliga sommarprojekt för hem och trädgård.

Finja Betong har sedan länge över 50 olika byggprojekt på sin hemsida. Samtliga projekt är kompletta med gör det själv-beskrivning, som steg för steg tar dig igenom projektet, samt en komplett materiallista som du enkelt skriver ut och tar med till din närmaste återförsäljare.

På finja.se finns alltifrån stora byggprojekt som attefallshus, fritidshus och garage till mindre dekorativa gjutningar som bänkskiva, soffbord och egna trädgårdsplattor.

– Denna sommar har vi stora möjligheter att renovera och skapa på hemmaplan. Vad passar då bättre än att mura, putsa och gjuta något som kommer hålla i många år framöver. Vi på Finja har under flera år satsat på att ta fram informativa, inspirerande och kompletta gör det själv-beskrivningar som stöd för hemmabyggaren, säger VD Bengt Widstrand.

För den som vill inspireras och lära sig mer om möjligheternas material betong rekommenderas att besöka finja.se. Där finns både gör det själv-beskrivningar, arbetsanvisningar och ritningar att ladda ner. För den som är mer intresserad av miljö och hållbarhetsfrågor vad gäller byggmaterialet finns det mycket information att hämta här också.