Nyheter

ALM Småa Bostad byggstartar 16 bostäder på Ekerö

ALM Equitys dotterbolag ALM Småa Bostad byggstartar 16 bostäder i parhusform i Träkvista, Ekerö. Projektet är den första etappen av tre och kommer bilda en lummig trädgårdsstad med många kvalitéer som närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer.

– Det finns ett stort underskott av yteffektiva småhus i Stockholmsområdet och en stark efterfrågan på våra smarta bostäder med hög kvalitet där vi inte tummar på funktionen. Ekerövallen har ett otroligt fint läge nära Mälaren och för den som vill köpa för att bo över tid kan glädja sig åt kommande färdigställande av Förbifart Stockholm och nya möjligheter för att ta sig hem, säger Joakim Alm, VD ALM Equity.

Totalentreprenaden kommer utföras av dotterbolaget 2xA Entreprenad.