Nyheter

Nu startar försäljningen av bostadsrätter i Björnövik, Norrtälje

Sista chansen att köpa en bostad i Björnövik, och dessutom med ett helt fantastiskt läge, säger kundansvarig Nils Lagerlöf.

Området Björnövik ligger några minuter från Norrtälje stad, och en timme från Stockholm. Här har OBOS tidigare byggt 43 kedjehus i den första etappen, samt 8 friliggande villor och 10 parhus i den andra etappen. Nu är det alltså dags för den tredje och sista etappen, som kommer att bestå av 17 fristående hus på 107 och 120 kvm. Kundansvarig Nils Lagerlöf berättar att det som är speciellt med den sista etappen framför allt är läget.

– Husen får definitivt en unik placering på ett högt läge i området, vilket gör att flera av husen får fri utsikt mot både vatten och natur. Det bästa läget i Björnövik, skulle jag våga påstå!

Husen i etapp 3 bygger vidare på tidigare etapper, med öppen planlösning, modern inredning, grusad uppfart med bilplats, samt uteplats på både fram- och baksida. Nyheten är enligt Nils att man har förenklat ytterligare för kunderna.

– Vi har valt att sätta en standard i husen som vi utifrån tidigare etapper känner oss trygga i att våra kunder kommer att uppskatta. Vissa saker skiljer istället mellan husen. Till exempel har vissa hus grått kök istället för vitt, och några har ett extra sovrum istället för allrum. Som kund blir det enkelt att välja det hus som passar en bäst.

Föreningen kommer att kvalitetsmärkas enligt Trygg Brf, baserat på branschinitiativet Trygg Bostadsrättsmarknad, som OBOS är en av de initiativtagande aktörerna till.

– Kortfattat så har alla föreningar som fått kvalitetsmärkningen gått igenom en omfattande process, som bland annat ska garantera att det finns en ordnad ekonomi i föreningen. Det är en slags trygghetsgaranti för bostadsrättshavaren, säger Nils.

Brf Björnövik 3 säljstartar den 2 juni, och dessförinnan håller man två informationsträffar; en den 28 juni och en den 31 juni. Informationsträffarna kommer att genomföras fysiskt, berättar Nils.

– Vi har redan idag ett visningshus i Björnövik 2, där vi kommer att hålla öppet, men självklart med vissa restriktioner enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Sen visar vi också runt på byggplatsen för den som önskar och informerar inför säljstarten den 2 juni, som kommer att ske via digital köpanmälan som vanligt.

Brf Björnövik 3 har en beräknad inflyttning under Q4 2021, och den första husleveransen sker under Q1 2021.