Nyheter

Peab tecknar uppdragsavtal med Fastighetsbyrån Nyproduktion för försäljning av Brf Propellern i Malmö

Peab planerar för 60 bostäder på Johanneslust. Projektet planeras att säljstartas under hösten och planeras bestå av 1-3 Rok, fördelat på 31 – 73 kvm. Prisbild 900 000 – 2 500 00 kr.

Ansvarig mäklare är Mattias Jansson på Fastighetsbyrån Nyproduktion och han säger att han är mycket glad för förtroendet för honom och för Fastighetsbyrån:

– På Peabs hemsidan kan man läsa att:”På en av Malmös mest historiska platser, där Malmös första flyg en gång lyfte, landar nu Brf Propellern. Här startar nu resan mot ditt nya hem!” Denna slogan tar jag med mig och tänker göra verklighet av.

Storleken och prisbilden på bostäder säger han kommer passa bra för målgruppen i området.

– Peab har tagit fram en bra produkt för marknaden i Johanneslust, och en konkurrensmässig prisbild. Det är ett mycket populärt område, fyllt av grönska och aktivitet. Den vackra poppelallén är bara ett bra exempel på den vackra naturen som finns här. Detta kommer bli ett kul projekt att presentera för kunderna, avslutar Mattias Jansson från Fastighetsbyrån Nyproduktion.