Nyheter

Fastighetsbyrån säljer Hyllie Homes för Peab

Peab planerar för ett nytt projekt på Hyllie i Malmö, projektet går under Hyllie Homes. I projektet planeras det för 68 lägenheter bestående av 1-4 Rok om 35 – 102 kvm.

Hyllie Homes kommer bestå av två fastigheter som ska bindas samman av en grön gård som domineras av härliga medelhavsväxter. Här kommer bli flera naturliga mötesplatser och här planeras bland annat för en grillplats. En extra kul egenskap i projektet är en takterrass som kommer uppföras, varifrån utsikten är fri åt flera håll.

Ansvarig mäklare är Malin Eriksson på Fastighetsbyrån Nyproduktion och hon säger att efter flera lyckade försäljningsuppdrag på Hyllie, ser hon fram mot ett nytt projekt.

– Vi har följt flera projekt i området från planering till inflyttning och det är otroligt kul att se hur området ständigt förändras och byggs ut. Hyllie har verkligen blivit en populär och omtyckt stadsdel och det är kul att vara med och bidra till detta.

Säljstarten är planerad till hösten 2020. För mer information, besök https://peabbostad.se/projekt/skane/brf-hyllie-homes/