Nyheter

Näthandlare förlänger hyresavtal med Kungsleden

Kungsleden förlänger kundrelationen med näthandlaren Nelly genom ett femårigt hyresavtal i fastigheten Spindeln 12 i Borås. Hyresavtalet omfattar drygt 3 600 kvm kontor- och studiolokaler. Nellys lokaler kommer även att moderniseras.

– Vi vill skapa attraktiva och hållbara platser för våra hyresgäster. Att vi får möjligheten att vidareutveckla Nellys lokaler i kombination med ett förlängt förtroende är mycket glädjande, säger Ulrica Sjöswärd, regionchef Göteborg/Malmö på Kungsleden.

Nelly är en ledande aktör inom mode på nätet med ett brett sortiment av såväl designerkläder som de egna varumärkena, NLY Trend och NLY Shoes och NLY Lingerie.

– Vi har visionen att bli nummer ett inom mode online med ett brett urval av de senaste trenderna till unga modeintresserade. Det är viktigt för oss att skapa en inspirerande miljö för våra medarbetare, säger Therese Knutsson, HR-chef på Nelly.Spindeln 12, belägen i Knalleland i Borås, har 10 675 kvm uthyrningsbar yta och är i samband med hyresavtalet uthyrd till 89 procent.