Nyheter

Slutsålt i Uppsala View

Bostadsprojektet Uppsala View är slutsålt. Projektet har utvecklats av Veidekke Eiendom och med sina cirka 52 meter är det stadens högsta bostadshus. Huset inrymmer 80 lägenheter och nu har samtliga bostäder i projektet sålts. De nya bostäderna började byggas i juni 2017 och de sista köparna flyttar in under sommaren 2020.

Det känns givetvis fantastiskt att alla bostäder i Uppsala View nu är sålda. Vi visste från start att det här skulle bli ett unikt projekt och det har varit väldigt givande att vara med och utveckla ett nytt landmärke i Uppsala, säger Åsa Lagerlöf, försäljningschef Mälardalen, Veidekke Eiendom

Uppsalas View är beläget i Gränby i norra Uppsala och huset har ritats av arkitekten Nina Wittlöv Löfving från White arkitekter. Lägenheterna i huset har en boyta om 25-76 kvm som fördelar sig på 1-3 rum och kök. Alla boende har tillgång till en gemensam takterrass och de flesta har även egna inglasade balkonger i sina bostäder, som skapar ett extra rum och blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Under huset finns även ett garage där alla boende i huset har möjlighet att parkera sin bil.

Vi gläds åt att varje vecka få nya rapporter från projektets mäklare som träffar inflyttade kunder som berättar hur nöjda och glada de är över sina nya bostäder. Många med oss verkar tycka att det har blivit ett väldigt vackert bostadshus som man trivs att bo i och som är positivt för området som helhet, avslutar Åsa Lagerlöf.

Bild: Veidekke