Nyheter

HSB byggstartar i Örnsköldsvik

Till hösten börjar HSB bygga 30 bostadsrättslägenheter i brf Bryssel i centrala Örnsköldsvik. Intresset för att bo här är mycket stort och över 70 % av lägenheterna har sålts på bara sex veckor. I köpet av en lägenhet i brf Bryssel ingår även en omfattande trygghetsförsäkring.

– I höst sätter HSB spaden i backen för det planerade projektet brf Bryssel, säger Anders Wallner, vice vd HSB Södra Norrland. Över 70 % av bostadsrätterna har redan sålts, varav merparten till HSB-bosparare med möjlighet till förtur att välja lägenhet.

Brf Bryssel är HSBs första nybyggnadsprojekt med bostadsrätter i Örnsköldsvik sedan 1986. Det nya sexvåningshuset byggs längs Fabriksgatan och rymmer 30 lägenheter om 2-4 rum och kök mellan 55-104 kvm. Bostäderna beräknas stå klara för inflyttning under hösten 2022.

Vid köp av en lägenhet i brf Bryssel ingår även en trygghetsförsäkring (avboknings-skydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd) som ger ett omfattande skydd både innan och efter tillträdet.