Nyheter

24Storage utökar sitt samarbete med Freetrailer

Den ständigt växande self storage-aktören 24Storage och Freetrailer har samarbetat sedan oktober 2019. Ett samarbete som innebär att privatpersoner på flera håll i landet kan låna släpvagnar helt gratis. Nu utökas samarbetet företagen emellan vilket innebär att det finns totalt 29 släp hos 24Storage på 14 orter runt om i landet att låna helt konstadsfritt.

Freetrailer erbjuder ett delningsekonomiskt koncept som innebär kostnadsfri utlåning av släpvagnar för privatpersoner. Släpen finansieras av Freetrailers samarbetspartners, som i sin tur får fler kundbesök och exponering på vägarna. Tidigare har släp funnits på nio av 24Storage anläggningar runtom i landet, nu har ytterligare fem stycken orter tagit in släp och därmed erbjuder self storage-aktören gratis utlåning av 29 släp fördelade på 14 orter i Sverige.

– 24Storages anläggningar är populära och samarbetet möjliggör att vi kan hjälpa ännu fler människor med transporter, vilket är precis vad vi vill. Det är ett klokt val för plånboken att vända sig hit vid behov av ett släp istället för att lägga onödiga pengar på att hyra ett, säger Johan Wijkander, Nordic Area Manager på Freetrailer, säger Johan Wijkander, Nordic Area Manager på Freetrailer.

Släpvagnarna kan lånas utan krav på att vara kund hos aktören. Genom ett Bluetooth-lås är släpen smidiga att hämta och återlämna utan bemanning och hanteringen sker i Freetrailers app. Helt utan fysisk kontakt med någon uthyrare.

– Genom samarbetet med Freetrailer vill vi göra livet lite lättare för våra kunder och allmänheten. Gratis lånesläp är en smart tjänst som förenklar för våra kunder när de ska nyttja sina förråd. I dagsläget har vi 18 släpvagnar på nio orter runt om i landet och de är väldigt populära. Därför känns det väldigt kul att nu erbjuda släpvagnar på ytterligare fem orter och underlätta för ännu fler svenskar, säger Gabriel Bergqvist, marknadschef på 24Storage.