Nyheter

Structor utökar i Östergötland

Christopher Roxström har anslutit till Structor Östergötland AB för att bidra till att bygga upp ett nytt affärsområde inom mark- och anläggningsprojektledning. Christopher har tidigare varit verksam inom bland annat AFRY (Pöyry) och Söderköpings kommun. Med Christopher stärker bolaget sin position som ett ledande specialistbolag i regionen.

Christopher har drygt 10 års erfarenhet som konsult och beställare inom mark, anläggning och geoteknik. På Pöyrö (numera AFRY) har Christopher som sektionschef byggt upp en geoteknikavdelning och inom Söderköpings kommun har han varit mark- och exploateringsansvarig.

– Jag ser fram emot att ta mig an helhetsuppdrag och bidra till att bygga upp verksamheten inom mark- och anläggningsprojektledning. Att få möjlighet att göra det med ett sammansvetsat och kompetent gäng som delar med sig av sina erfarenheter är oslagbart, säger Christopher Roxström.

– Vi är väletablerade i regionen inom projekt- och byggledning hus samt kontroll och besiktning. Nu tar vi nästa steg och breddar oss mot mark- och anläggning. Vi är glada över att göra det med Christopher som vi känner väl sedan tidigare, säger Jimmy Grönqvist, vd Structor Östergötland AB.

På Bilden: Christopher Roxström och vd Jimmy Grönqvist

Foto: Structor