Nyheter

Veidekkes genomförde en helt digital VIP-säljstart med Hills Villastad

Veidekke Eiendom och Hills Golf & Sports Club har utvecklat det nya bostadsområdet Hills Villastad i sydvästra Mölndal sedan 2015. Projektet är uppdelat i flera etapper och området kommer att bestå av över 350 bostäder när det är färdigutvecklat.

Den senaste etappen i projektet, Hills Solläget, omfattar 48 nya lägenheter med planerad inflyttning under våren 2022. Trots att VIP-säljstarten för projektet bara skedde för två veckor sedan har nio lägenheter redan sålts och den första visningen sker nu idag den 16 april.

– Hills Villastad har verkligen utvecklats till ett attraktivt område och vi vet att många har väntat på att vi ska släppa de här bostäderna på den öppna marknaden. Hittills har försäljningen gått bra med totalt nio sålda och tre reserverade lägenheter, vilket givetvis är glädjande siffror inför den första visningen, säger Karin Schening, försäljningschef region Sydväst på Veidekke Eiendom.

I Hills Solläget utvecklas 48 nya lägenheter med en boyta om 49,5 – 101 kvm som fördelar sig på två, tre eller fyra rum och kök. Bostäderna är i praktiken småskaliga lägenhetsvillor, likt de som såldes i den tidigare etappen, Hills Cederbacken. Varje bostad har en eller flera uteplatser med direkt tillgång till den omkringliggande naturen. De ligger högst upp i området och har egna parkeringsplatser i anslutning till bostaden. Bostäderna i Hills Solläget säljs från 2 275 000 kr och den största lägenheten är till salu för 5 295 000 kr.

– För första gången i Veidekkes historia genomförde vi en helt digital VIP-säljstart. Utfallet blev över förväntan och vi lyckades förmedla all information vi vanligtvis ger på vår fysiska säljstart till våra kunder, vilket resulterade i 9 sålda bostäder. All denna information finns nu tillgänglig på vår hemsida. Våra mäklare bokar nu in hugade spekulanter på privatvisningar i vår visningslägenhet i Hills Villastad med start på torsdag, säger Pernilla Tilly Meijer, säljansvarig för Hills Villastad.

Med anledning av den aktuella utvecklingen kring Coronaviruset kommer visningarna för bostäderna i Hills Solläget ske digitalt eller genom enskilda bokade visningar. Intressenter som vill köpa en lägenhet i projektet anmäler sitt intresse på projekthemsidan nedan. Därefter kontaktar mäklaren intressenten för uppföljning om vilken typ av visning de önskar.