Nyheter

Green Storage öppnar helt digital förrådsanläggning i Upplands Väsby

Green Storage, som är Europas första helt digitala selfstorage, öppnar sin tredje anläggning och kunderna har redan börjat boka online – innan anläggningen har öppnat. De två första anläggningarna ligger i Västberga och Liljeholmen. Under 2020 kommer ytterligare fyra nya anläggningar att öppna. Hela processen sköts i mobilen, vilket gör att inga nycklar eller koder behövs.

– Vi ville skapa en produkt som var smart för både oss och kunderna med hjälp av den senaste tekniken. Därför skalade vi ner antalet förrådsstorlekar, vi tog bort alla kringprodukter som kartonger och lås och vi bestämde oss för att du endast kan bli kund på webben. Så här långt pekar allt på att vi har tänkt helt rätt, berättar Stefan Nilsson, VD.

– Upplands-Väsby är en mycket attraktiv marknad för oss att etablera oss i. Upplands-Väsby är en dynamisk kommun med stor tillväxt, företagsamhet och moderna människor. Förrådsmarknaden i Upplands-Väsby har sett likadan ut under många år och Green Storage ser fram emot att få vara med och utveckla erbjudandet och tillgängligheten.

Bakom Green Storage står Tham Invest som tillsammans med Green Group är en koncern med ett tydligt multi-use-tänk. Andra företag inom koncernen är t ex. Green Park som driver parkeringsgarage. Mellan bolagen i koncernen är tanken att positiva synergieffekter skapas när samma fastighet på sikt kan användas för t ex. parkering, förråd, retail eller annan kommersiell verksamhet.