Nyheter

Byggmax expanderar – sju nya butiker närmaste halvåret

I april öppnar Byggmax i Uppsala, Rydebäck och Nässjö och till sommaren i Tierp, Boden och Kiruna.

Nu står det klart att Byggmax även öppnar ett varuhus i Höör under hösten. Sammanlagt kommer de sju butikerna att skapa närmare 40 nya arbetstillfällen.

– Tack vare att vi har stora anläggningar och ett koncept som bygger på självservice har vi bättre förutsättningar än många andra företag just nu. Därför är vi glada att vi kan skapa arbetstillfällen. Samt finnas tillgängliga för alla som nu tillbringar mer tid i hemmet och finner glädje i byggprojektet, säger Elliott Lindberg, regionchef på Byggmax.

Butiken som öppnar i Höör till hösten kommer att sysselsätta 4–5 personer. I likhet med Byggmax andra anläggningar kommer kunderna ha gott om utrymme att röra sig på. I Höör beräknas den totala tomtytan att mäta ca 8 100 kvm. Liksom i alla Byggmax butiker finns en rymlig drive-in där kunden enkelt kan lasta sina varor själv.

– Vill man hellre handla hemifrån finns hela vårt butikssortiment tillgängligt för hemleverans eller upphämtning i butik. Där plockar vi varorna åt dig. Dessutom erbjuder vi alla över 70 år gratis hemleverans av byggvaror, för att underlätta för riskgruppen att hålla sig hemma, avslutar Elliott Lindberg.