Nyheter

Fem nya hyresavtal i Västerås

Kungsleden har tecknat fem nya hyresavtal i Västerås omfattande ca 2 200 kvm kontorsyta. Avtalen löper över fyra till fem år och motsvarar ett årligt hyresvärde om drygt 5,9 Mkr.

– Västerås är en av våra prioriterade tillväxtregioner och vi arbetar aktivt med att utveckla våra fastigheter. Det är mycket glädjande att vi nu kan hälsa två nya hyresgäster välkomna och även förlänga relationen med befintliga hyresgäster, säger Mats Eriksson, regionchef Västerås/Mälardalen på Kungsleden.

De nya hyresgästerna är vårdbolaget DBI som hyr 460 kvm i Lorens 14. Schysst käk Sverige som flyttar in på 242 kvm kontor i det toppmoderna nya konceptet B26 i Mimer 5. Joliv hyr 439 kvm i Ottar 5 för sin verksamhet inom IT-stöd till vård- och omsorgssektorn.

Vidare utökar IT-konsultbolaget CGI sin kontorsyta till 226 kvm i Ottar 5. Revisions- och rådgivningsföretaget KPMG anpassar sina 856 kvm kontorsyta i Lorens 14.

– Vi har haft kontor i fastigheten under en lång tid och uppskattar både huset och läget. Vi har haft ett mycket bra samarbete med Kungsleden nu när vi hade behov av att anpassa våra kontorsytor, säger Per Sundberg, ansvarig för Real Estate på KPMG.