Nyheter

Tecknar hyresavtal i Linköping och Nyköping

Avtalen gäller både nya och befintliga hyresgäster. De motsvarar ett årligt hyresvärde på cirka 3,5 mkr och är på 3 489 kvm.

– Vi är glada att vi både tecknar avtal med nya hyresgäster och förlänger med befintliga, säger Tommy Svärd som är marknadsområdeschef på Kungsleden.

I Linköping har Kungsleden bland annat tecknat ett sexårigt avtal med Rexel Sverige AB. Avtalet gäller 1060 kvm. Man har dessutom tecknat ett femårigt avtal med Elajo El & Energiteknik AB om 1050 kvm.

Kungsleden hyr även ut 825 kvm i Nyköping till A-rengörarna i Sörmland AB. Det innebär att fastigheterna Kv Greken 5 och Gardisten 4 i Linköping är fullt uthyrda. Fastigheten Kv Asken 17 i Nyköping har en uthyrningsgrad på 75 procent.

– I samband med att vi slår ihop två verksamheter, Selga och Storel, är vi glada att ha hittat en lösning där vi utökar och moderniserar butik och kontor i Storels lokaler. Det är en effektiv och bra lösning för oss att kunna fortsätta vår verksamhet i lokaler vi haft sedan många år. För oss är det viktigt med en hyresvärd som förstår vår verksamhet och våra behov, säger Bengt Berggren filialchef på Selga/Storel som ingår i Rexel Group.

Kungsleden äger sju fastigheter i Linköping och tre i Nyköping.