Nyheter

Lyckad start för OBOS-projektet Brf Prästkragen i Lund

OBOS planerar att uppföra Brf Prästkragen på Råbylund i Lund. Projektet består av totalt 50 bostäder, 2-5 Rok. För två veckor sedan hölls informations-träff för den första etappen bestående av 30 lägenheter.

Under kvällen var det fullt hus och det gjordes många intresseanmälningar på bostäderna i projektet.

I veckan som gick skrevs de första förhandsavtalen i projektet och totalt är 8 av de 30 lägenheterna sålda.

Ansvarig mäklare är Edita Uzunovic på Fastighetsbyrån Nyproduktion och hon säger att det varit en lyckad start i projektet.

– Bostäderna är ännu inte lanserade på vår hemsida eller på hemnet ännu och det kommer ske i ett senare skede. Detta var en möjlighet för OBOS kunder att få köpa bostäder innan de ligger ute på öppna marknaden, vilket har visat sig vara mycket lyckat.