Nyheter

Lynx – storstadsliv på Lindholmen i Göteborg

Lynx har ett frontläge i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. Huset får restauranger, caféer och butikslokaler i gatuplan, moderna kontor och däröver lägenheter på våning 7-17. 

Kvarteret har tre huskroppar som alla toppas med stora takterrasser med utsikt över älven, staden och myllret på gatorna nedanför. Under ligger garaget med plats för både bilar och cyklar, härifrån tar man hissen direkt upp till sitt våningsplan.

Lynx har planerad inflyttning 2022 och priser och avgifter är än så länge ej fastställd.

Strax öster om Lynx ligger Karlatornet som med sina 245 meter blir Nordens högsta byggnad. Här ligger bostäder, hotell, spa och en utsiktplats och Skybar på hisnande våning 69. Karlatornet sätter hela området på kartan och kommer med stor sannolikhet att locka både turister och övriga Göteborgare till Karlastaden.

Med restauranger, caféer, butiker och kontor i samma byggnad som bostäderna ger Lynx känslan av ett riktigt stadsboende.

Ingen annanstans i Göteborg blir densiteten av människor som både bor, arbetar, umgås och pluggar lika tät– och tack vare Karlastadens bilfria gator får människor ta plats utan konkurrens.