Nyheter

Aptus Elektronik blir ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden

– Aptus lösningar och tjänster kommer att få nya möjligheter att utvecklas inom ASSA ABLOY Opening Solutions skandinaviska organisation, samtidigt som våra gemensamma kunder får en större produktportfölj att ta del av, säger Andreas Frisk, Country Market Manager, ASSA ABLOY Opening Solutions Scandinavia.

– Efter fusionen kommer mycket att vara detsamma. Produkterna och Aptus inriktning kommer inte att ändras. Människorna är kvar. Vår lokala förankring blir starkare genom att vi har fler kontaktytor i olika delar av Skandinavien, säger Mårten Frostne, vd, Aptus Elektronik AB.

Aptus nyckelhålssymbol lever vidare. Namnet blir nytt och Aptus kunder kommer att mötas av en ny logotyp på förpackningar och marknadsmaterial, samt ett nytt företagsnamn på skyltar, fakturor och i mail-signaturer.

Aptus Elektronik AB har sedan 2010 varit ett fristående bolag i ASSA Abloy-koncernen. Företaget blir en del av ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden AB under april. Exakt datum är beroende av Bolagsverkets handläggningstid.