Nyheter

Veidekke Eiendom bygger i Upplands Väsby – 21 radhus

I Upplands Väsby, strax utanför Stockholm, skapar Veidekke Eiendom ett bostadsområde med närhet till natur, kommunikationer, skola och affärer.

Projektet har fått namnet Prästgårdsängarna. Bostadsområdet består av totalt 21 radhus med flexibel planlösning. Radhusen bygger på Veidekkes FLEX-koncept och kommer i två varianter, 102 eller 82 kvm boyta, med möjlighet att anpassa planlösningen efter köparnas egna önskemål.

Radhusen säljs från 2.695.000 kr. Den allmänna säljstarten sker den 25 mars.

Vi märkte av ett stort intresse för projektet långt innan vi höll Vip-säljstarten den 8 mars. Därför är det glädjande att kunna konstatera att 67 procent av husen redan är sålda. Detta när vi idag släpper projektet på den öppna marknaden, säger Jonas Keide, försäljningschef för Veidekke FLEX

Merparten av radhusen i Prästgårdsängarna har ett grundutförande på 102 kvm i två plan. Köparna kan välja mellan 6 olika planlösningar utifrån deras egna behov. Planlösningsvalen har en imponerande spännvidd från 3 till 5 rum och kök med möjlighet till dubbel takhöjd över kök eller vardagsrum. Valet av planlösningsalternativ är kostnadsneutralt vilket innebär att priset inte påverkas beroende på vilken planlösning som väljs.

Radhusen har hög standard med helkaklade badrum och träfanérgolv. Alla radhus har egen liten trädgård med altan, gräsmatta samt en parkeringsplats i anslutning till huset.

Intresseanmälningarna fortsätter att komma in varje dag och det är tydligt att många ser det här som ett sätt att förverkliga drömmen om ett eget bostadsrättsradhus med trädgårdstäppa och stor uteplats i en lugn idyll, säger Mats Fryxell, affärsenhetschef för Veidekke FLEX