Nyheter

Nya bostadsrätter i Trelleborg

Svensk Husproduktion har tagit hem ännu en stor B2B-order. Det är Lernacken Projekt AB som köper 43 enheter för att bygga nya bostadsrätter i Skegrie, Trelleborg kommun.

BRF Sommarvinden blir ett radhusområde med både 1-plans och 1,5-planshus, byggda i ett lugnt och trivsamt område med cykelavstånd till Skåre Skansars Havsbad. Med 81-112 välplanerade kvadratmeter, uppfart för två bilar, friliggande förråd, uteplats och gemensamma utomhusytor förväntas området attrahera många olika familjekonstellationer.

– Genom samarbetet med Lernacken så kan vi åter konstatera att Svensk Husproduktion är en attraktiv husleverantör, inte bara för privatkunder, utan även till professionella fastighetsutvecklare, säger Stefan Holmberg, VD på Svensk Husproduktion. Vi är väldigt stolta över att ingå det här samarbetet med Lernacken Projekt AB.

Våningen & Villan kommer att sälja bostadsrätterna, och redan fem dagar efter att de öppnat upp för intresseanmälan fanns 50 intressenter anmälda. Byggstart är planerad till vintern 20/21.