Nyheter

Jubileumshuset i Hagastaden – framtidens boende

Jubileumshuset ligger i Östra Hagastaden, en förlängning av Stockholms innerstad mellan Solna och Stockholm.

Jubileumshuset är en innovativ och inkluderande bostadsrättsförening, som i samverkan med service- och kontorsverksamheter samverkar för att skapa framtidens boende. De boende i Jubileumshuset kommer att ha strålande utsikt över Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms innerstad.

I planen för Hagaparken ingår nya parkmiljöer och urbana ytor för gemenskap och samvaro. Jubileumshusets spektakulära byggnad blir Stockholms nya port norrifrån och kommer erbjuda moderna hem med unika kvalitéer.

Framför Jubileumshuset kommer det nya torget Tullhusplatsen ligga, en ny mötesplats för evenemang, aktivitet och vardagsliv. I anslutning kommer även den nya gång- och cykelbron att ligga som binder ihop den urbana stadsmiljön med Hagaparken och Brunnsviken som i sin tur erbjuder attraktiva grönområden och vattenläge med möjlighet till friluftsliv.