Nyheter

Största uppdraget hittills – Tornets fastighetsbestånd

Croisette Real Estate Partner lanserar sitt femte affärsområde – Digital Property Management & Administration. Hittills största uppdraget, blir bostadsbolaget Tornets fastighetsbestånd.

Croisette Digital Property Management & Administration AB kommer erbjuda förvaltningstjänster med fokus på effektiva lösningar och en hög rådgivnings- och digitaliseringsgrad.

Uppdraget med Tornet avser ekonomisk förvaltning och administration. Vidare kommer gemensamt arbete med Tornets digitaliseringsgrad aktiveras. Croisette har i olika grad levererat förvaltningstjänster en tid och väljer nu att skapa ett eget affärsområde av tjänsterna.

– Vi är oerhört stolta över att få dra igång vårt nya affärsområde tillsammans med Tornet. Deras bestånd är ett av svenska marknadens absolut finaste. Vi ser fram emot att konkurrensutsätta även denna del av fastighetsbranschen, säger Per Svensson, VD på Croisette Real Estate Partner.

Croisette har rekryterat en person som ansvarig för satsningen. Vem det är kommer kommuniceras inom kort.

– I takt med vårt ökade fokus på projektutveckling väljer vi nu att frigöra resurser genom att outsourca delar av verksamheten. Valet föll på Croisette för att det är ett dynamiskt och ungt bolag med stort fokus på digitalisering, säger Göran Wendel, VD på Tornet.