Nyheter

Multihuset i Limhamn får ny hyresgäst

Trianon har tecknat hyresavtal med en aktör inom hälsa och sjukvård för inflyttning i Multihuset på Limhamn. Företaget Kirurgicentrum Skåne AB kommer att att hyra 900 kvm i Multihuset.

Trianon har tecknat ännu ett avtal för uthyrning av kontors- och verksamhetslokaler i Multihuset på Limhamn. Denna gång med ett tioårigt avtal med en årshyra om 2,9 Mkr. Den nya aktören Kirurgicentrum Skåne AB flyttar i oktober in sin verksamhet innefattande bland annat specialistläkarverksamhet inom kirurgi och operationer.

– Att ännu en hyresgäst på kort tid tecknar hyresavtal med oss i Multihuset på Limhamn visar att det finns en stor efterfrågan på våra lokaler för närvarande. Det gläder mig att olika branscher, denna gång en vårdverksamhet, ser de många fördelarna med Multihusets attraktiva läge, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

Om Multihuset

Multihuset i Limhamn omfattar cirka 19 800 kvadratmeter uthyrningsbar yta, varav cirka hälften består av ett parkeringshus. Multihuset är ett servicenav för de bostäder som finns i området med vårdcentral, barnavårdscentral, livsmedelsbutik, parkering, apotek och förskola. Multihuset består också av ett trettiotal lägenheter samt attraktiva kontor för företag.