Nyheter

OBOS säljstartar Brf Dansbandet i Norrköping

I den nya föreningen Brf Dansbandet i Norrköping planerar man för 32 lägenheter och ett introduktionspris kommer att erbjudas de tio första som tecknar förhandsavtal.

I Sandtorp, cirka tio minuter från centrala Norrköping, sälj- och byggstartar OBOS den nya föreningen Brf Dansbandet 1 – som är den andra etappen och uppföljaren till Brf Dansbandet 2.

– Vi hade ursprungligen tänkt släppa den här nya etappen först, men av olika skäl fick vi säljstarta dem i omvänd ordning, förklarar projektutvecklare Sara Hägglöv. Därför står Brf Dansbandet 2 redan på plats idag – en förening med 23 stadsradhus.

Husen får ett modernt uttryck, med en fasad i puts och värmebehandlat trä.

– Vi har skapat livfullhet i fasaden genom att använda oss av två olika grovlekar i putsen, säger Sara. Det blir lite av en fröjd för ögat, precis som träbalkarna som ramar in de inglasade balkongerna.

Bostäderna byggs utifrån vårt koncept Start Living. Där ligger fokus på ett modernt, bekvämt boende med all vardagslyx på plats, fortsätter Sara. Tvättmaskin och torktumlare ingår i alla lägenheter, såväl som förråd och en rymlig klädkammare.

Den 24 mars är det säljstart för projektet. Bostäderna får ett frånpris på 1 395 000 kronor. Priserna som presenteras i prislistan är ett introduktionspris. Priset kommer att gälla de tio första som tecknar förhandsavtal, därefter förbehåller sig OBOS rätten att justera priserna.

– Introduktionspriset innebär en bra affär för de kunder som går in i projektet tidigt, samtidigt som vi säkerställer att vi snabbt kan komma igång med byggnationen, avslutar Sara.

Bild av Alexander Stein