Nyheter

HP-Boendeutveckling: Tredje huset vid Svartån i Mjölby slutsålt

Sista avtalet för Brf Svartåpromenaden 3 har nu skrivits. Därmed är det tredje huset i HP-Boendeutvecklings projekt vid Svartån i Mjölby slutsålt. Beräknad inflyttning är i maj 2020.

Här byggs ståtliga punkthus med modern arkitektur, stora inglasade balkonger med läge vid vattnet. Det har varit populärt och efterlängtat med just nya bostäder i lägenhetsform och det tilltalar en bred målgrupp med storlekar mellan ett och tre rum med låga driftskostnader som anpassas efter driften hos den som äger bostaden.

Dags för etapp 4

Då området är attraktivt och efterfrågan fortsatt stor har försäljningen nu också startat efter årsskiftet av etapp 4. Storlekar och utförande är likadana som tidigare etapper medan detta hus har ett lite annat läge med andra vyer mot vatten och stadens bebyggelse.

Det är över förväntan på försäljningstakten och mycket härleds till det fina läget och områdets lyckade redan inflyttade hus vars goda rykte har spridit sig. Rekommendationen från mäklaren är att inte vänta alltför länge om man vill skaffa sig en helt ny bostad i den senaste etappen. Man planerar en ny öppen visning under mars månad av ny visningslägenhet och öppnar upp ett helt våningsplan för stomvisning.

FAKTA:

Antal lägenheter: 39

Storlekar: 1-3 rok, 48-86 kvm

Pris: Från 1 015 000:- – 2 995 000:-

Inflyttning: Hösten 2021

Byggherre: HP Boendeutveckling AB & Ulricehamns Betong AB.

Fastighetsmäklare: Svensk Fastighetsförmedling