Nyheter

Ny plattform för avtalskunder

Kundportalen är nästa steg på Finja Betongs digitaliseringsresa. Plattformen är ett användarvänligt och unikt online-verktyg. Enkelt via mobil, surfplatta eller dator får avtalskunderna tillgång till skräddarsydd information, nya verktyg och smart uppgraderad e-handel.

Utvecklingen av plattformen har pågått under två års tid, ett viktigt arbete för att möta kundernas behov. Satsningen har resulterat i en modern verktygslåda och ännu enklare orderingångar för Finja Betongs avtalskunder.

Smarta funktioner och verktyg som kundspecifika beställningslistor, beräkningsprogram samt samlad orderhistorik möjliggör ett enklare och tryggare produktflöde. Ett nytt användarvänligt och flexibelt gränssnitt presenterar produkterna i den uppgraderade e-handeln, som är tillgänglig dygnet runt och fungerar lika bra på mobil eller dator.

Kundportalen erbjuder också lättillgängliga kontaktytor och genom att chatta direkt med Kundserviceavdelningen får man enkelt hjälp online. På sikt kommer andra funktioner att kopplas på och plattformen utvecklas kontinuerligt.

– Vi är glada över att kunna erbjuda en digital flexibel Kundportal som förenklar och effektiviserar för våra kunder. Målet är att hela tiden sätta kunden i fokus och förenkla tillvaron för dem. Det är också inspirerande att ytterligare ta stora kliv på vår digitaliseringsresa, säger Bengt Widstrand, VD Finja Betong