Nyheter

Voltmen levererar och installerar Tesla Superchargers Stations i Finland

Instalcos bolag Voltmen Oy i Helsingfors har under 2019 framgångsrik installerat laddstationer åt Tesla.

Voltmen har levererat och installerat två så kallade Tesla Supercharger Stations i Vittis och Karleby i Finland. Uppdraget har förutom installation av laddstationerna även inneburit att övergripande ansvara för projektet. Med underleverantörer som exempelvis markberedare, elleverantör och slutbesiktningsföretag.

– Det har varit ett lyckat projekt och både kunden och vi är nöjda. Det har varit lärorikt och nu vet vi hur vi ska kunna levererar samma typ av projekt ännu effektivare nästa gång. Vi ser fram emot fler uppdrag att installera Supercharger-stationer åt Tesla i Finland, säger Janne Skogberg, vd på Voltmen.